Starterspakket

Kom je in mijn team? 

Ik geef je op deze pagina alle informatie over het starterspakket.

Mijn naam is Margriet Hofsté sinds juni 2015 onafhankelijk Stampin’Up! demonstratrice en ik ben op zoek naar jou!

Ben je graag creatief bezig en ben je groot fan van de Stampin’Up! producten?
*Wil je met korting je (hobby)materiaal aanschaffen?
*Eventueel van je hobby je werk maken?
*Heeft jouw bestelling/verlanglijstje een waarde van meer dan €175?
Ja? Schaf dan je starterspakket aan.

Het aanschaffen van een starterspakket houdt in dat je je inschrijft als Stampin’Up! demonstratrice. Het een kan niet zonder het ander.
Het starterspakket is geheel door jou samengesteld met Stampin’Up! producten die je kunt kiezen uit de lopende catalogi waaronder de jaarcatalogus, minicatalogus en de beginnersbrohure. Je zoekt voor €175 uit aan producten en je betaald hiervoor €129.

Lijkt het je wat om deel uit te maken van Team Daisy? Het team bestaat uit een aantal gezellige, creatieve groep dames. Ik heb een speciale facebookgroep Team Daisy. Hier plaats ik de nieuwtjes rondom Stampin’Up!, de acties etc. Verder is het een en al creativiteit. Een ieder laat haar creaties voorbij komen, waardoor je weer geïnspireerd wordt.  De een heeft het starterspakket aangeschaft puur voor de hobby, terwijl een ander er juist iets extra’s mee wil verdienen.

Ben je al enthousiast? Ik heet je graag welkom in mijn Team Daisy. Wil je nog meer informatie of wil je hulp bij de aanschaf van je starterspakket? Neem dan contact met mij op via info@margriethofste.nl

Wat zijn de voordelen?
Een productpakket t.w.v. €175 voor €129

 – Korting op Stampin’Up! producten (20% – 25%)
 – pre-orderen — je koopt de allernieuwste producten met 20%-25%
 – Open uitnodiging voor events georganiseerd door Stampin’Up!
– Businesspakket t.w.v. €60 (catalogi, bestelformulieren etc.) Je kan meteen aan de slag wanneer je meer wilt dan alleen kopen met korting.


Waarom je aanmelden bij team Daisy?
– Je krijgt een Welkomstpakket bestaande uit een nieuwsbrief en een gepersonialiseerd cadeautje
– Uitnodiging voor een team Facebookgroep
– elke maand een envelop met materiaal om een project te maken
– je ontvangt elke maand een speciale tutorialbundel van een groep waar ik onderdeel ben van het Design Team
– creatieve teamdagen

 Zitten er addertjes onder het gras?
Nee! Niets moet. Jij bepaald zelf je route.
Wil je alleen maar het starterspakket aanschaffen en alleen je materiaal willen kopen met korting? Dat is helemaal geen probleem.
Het enige wat je moet doen voor een actief demoschap en je korting van 20% – 25% te behouden, is dat je een kwartaalomzet moet halen van €372.(bestellingen van jezelf en/of klanten). Haal je dit niet dan komt je demoschap automatisch te vervallen. Je zult van mij en Stampin’up! zeker geen vervelende mails ontvangen.
Er zijn echt geen kleine letterjes! Begint het na verloop van tijd toch weer te kriebelen? Je kunt je dan opnieuw een starterspakket aanschaffen.

Enthousiast geworden door bovenstaande informatie en/of heb je nog vragen/ Neem dan contact met mij op via info@margriethofste.nl. We kunnen een afspraak maken dat ik je alles uit kan leggen.

Heb je geen twijfels? Meld je dan hier aan en ik heet je van harte welkom in Team Daisy!