New at Su – boeket vol goede wensen

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

* For the international readers, please use the translation button to translate to your preferred language

Welkom bij de New at Su! blog hop! We zijn een groep Stampin’Up! demonstratrices all over the world die met elkaar hoppen en creatieve ideeën met jullie te delen. Vandaag is het thema retiring product parade oftewel producten die niet in de nieuwe jaarcatalogus terugkomen.

 

Ik heb voor deze blog hop gekozen om een project te maken met de Nederlandse stempelset Boeket vol goede wensen. Dit is een super leuke veelzijdige set om mee aan de slag te gaan. Erg jammer dat deze gaat verdwijnen, maar ik kan je zeggen dat er veel leuke Nederlandse sets voor terugkomen!

(alle gebruikte materialen vind je onderaan dit blogbericht)

Deze kaart heb ik ooit eens als workshop gegeven. Het is een schuifkaart. Als je aan het lintje trekt, komt er een bos bloemen te voorschijn. Zo op het eerste oog lijkt het misschien een beetje moeilijk, maar als je eenmaal weet hoe het moet dan valt de moeilijkheidsgraad best mee.

De basis voor deze kaart is Whisper White Thick cardstock van 20cm x 10cm, gerild op 10cm. Hierdoor krijg je een mooi vierkant kaartje. Op deze basiskaart maak je uiteindelijk het schuifmechanisme.  De ‘bos bloemen’ creëer je door met Flirty Flamingo en Melon Mambo inkt te stempelen.

Vervolgens stempel en stans je een aantal bloemetjes die je hierop bevestigd en zo een leuke bos bloemen maakt. Je schuift de 2 kleinere delen naar binnen. Door aan het lintje te trekken die aan de onderkant uitsteekt komt de gehele bos bloemen te voorschijn. Hoe je de kaart in zijn geheel maakt, zal ik binnenkort op YouTube een filmpje plaatsen.

Voor nu wil ik je bedanken voor je bezoek aan mijn blog. Als je op de next-button klikt kom je bij de volgende deelnemer – Tricia Butts – van deze bloghop en hop je zo de wereld rond. Ga zeker even het rondje maken, er komen veel mooie, inspirerende projecten voorbij.

 

Roll Call

Joyce Whitman- StampinScrapper

Jackie Lawless- Stamping Jack

Pat Ertman- Gifted Hands Ink

Loni Spendlove- Creative Juice by Loni

Anke Heim- Scraphexe

Cynthia McQueen- A Crowning Creation

Heather Cooper- Playing with Paper Crafting

Margriet Siekman- Margriet Siekman

Tricia Butts- Tricia’s Stamping Creations

Terry Montgomery- Terryfic Cards

Mary Ann Rossiter- StampinMak

Diane Browning- 247inkspiration

Brenda Copper- Stamping with the Copper Cropper

 

Veel plezier met de bloghop en tot een volgende keer!

BESTELLEN

Ik verzorg graag je bestelling. Je kan dit aan mij doorgeven op info@margriethofste.nl of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht. Je betaald hier met een (prepaid)creditcard.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Mini Glue Dots

€ 6,50

7 thoughts on “New at Su – boeket vol goede wensen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *