Stempel Schatten Bloghop juli 2021

 

* For the international readers, please use the translation button to translate to your preferred language

Het is weer de 4e woensdag van de maand en dus weer tijd voor de Stempel Schatten Bloghop. Samen met een groep Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices willen we jullie inspireren met de stempelsets die minder vaak geshowd worden. Vandaar ook de naam Stempel Schatten oftewel de ‘vergeten pareltjes’ uit de lopende catalogi.

De zomer is weer begonnen ook al laat de zon zich niet echt zien vandaag.  Maar daar laten we ons niet door uit het veld slaan. Het thema van deze bloghop is deze keer dan ook: ZOMER

Het pareltje waar ik vandaag mee aan de slag ben gegaan is de set Nothing’s Better Than en de bijpassende stansenset Love You More Than Dies. Deze stempelset staat al een mooi tijdje ongebruikt in mijn kast; dus deze de hoogste tijd om deze te gaan gebruiken.

Stampin' Up Artisan Blog Hop - Nothing's Better Than and Blossoms In Bloom | Stampin up nothing's better than, Coffee cards, Stampin up

Als ik aan de zomer denk dan denk ik aan zon, zee en strand. En wat is er dan lekkerder om te genieten van een heerlijke cocktail….
Ik heb een aantal zomerse kleurtjes bij elkaar gezocht en ben aan de slag gegaan.

De basis van deze kaart is Bermuda Bay kaartkarton, 1 van mijn favoriete kleuren.
Ook vind ik het leuk om “techniekjes” toe te passen. Om een leuke, frisse zomerse achtergrond te creëren
heb ik op Basic White kaartkarton de cocktails gestempeld met Versamark Inkt en hierover witte embossingpoeder gedaan. Dit verhit met de heattool zodat je een mooi glimmende afdruk krijgt.
Vervolgens heb ik met de Blending Brushes en de kleuren inkt Daffodil Delight en Mango Melody de achtergrond geblend.

 

Deze achtergrond heb ik vervolgens op een oplegkaart van Basic White kaartkarton geplakt en dit tezamen op de basiskaart. Ik heb vervolgens met Memento Black Inkt op een restje wit kaartkarton 2 cocktails gestempeld. De inhoud van de glazen heb ik met een vingerdauber de kleuren Polished Pink en Mango Melody aangebracht en gestempeld. Het parasolletje en limoen heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends Granny Apple Green en Bermuda Bay.

Uit een restje Bermuda Bay kaartkarton heb ik een label gestanst met de Tailor Made Tags Dies. Hierin zit meteen een leuk randje in verwerkt. De cocktails hierop geplakt met Mini Gluedots. Een strikje eraan met het Polished Pink Open weave lint en deze met dimensionals op de kaart bevestigd.
De tekst op het label is gestempeld met Memento Black Inkt.
Het woord cocktails heb ik 2x uitgestanst en op elkaar geplakt voor een klein beetje dimensie.

En uiteraard is ook aan de binnenkant gedacht. Hierop ook weer op dezelfde manier de cocktail gestempeld.
Ik moet zeggen dat het een heerlijk, frisse zomerkaart is geworden. Laat nu alsnog maar de zon flink gaan schijnen zodat we nog heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en uiteraard van een lekkere cocktail.

 

Ben je al een beetje in de zomerstemming gekomen? Kijk ook zeker even bij de andere deelnemers aan deze bloghop. Want immers een bloghop maak je nooit alleen en ik kan je verzekeren dat je genoeg leuke inspiratie krijgt om ook zelf aan de slag te gaan met de pareltjes van Stampin’Up!. Klik op de naam onder die van mij – Margriet Hofsté – en  zo kom je bij een ieder langs gehopt. Dank je wel voor je bezoek op mijn blog.



Veel plezier en tot de volgende keer!

BESTELLEN
Ik verzorg graag je bestelling.
Je kan dit aan mij doorgeven op info@margriethofste.nl
of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht.
(Je betaald hier met PayPal of een <prepaid>creditcard)

 

 

5 thoughts on “Stempel Schatten Bloghop juli 2021

  1. Wat een lekkere zomerse kaart! Mooie kleurcombinatie. Ik zie mezelf al helemaal zit aan een tropisch zandstrand met zo’n lekker drankje. Creatieve groet, Yvonne

  2. Heerlijk die coctails! Terrasjes; kabbelend water , zon en dan een heerlijke kleurrijke fruitige cocktail! Als ik dit kaartje zie is dat het eerste wat opkomt! Mooie Kaart! Prachtige achtergrond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.