Stempel Schatten bloghop – september 2021

* For the international readers, please use the translation button to translate to your preferred language

Het is weer de 4e woensdag van de maand en dus weer tijd voor de Stempel Schatten Bloghop. Samen met een groep Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices willen we jullie inspireren met de stempelsets die minder vaak geshowd worden. Vandaar ook de naam Stempel Schatten oftewel de ‘vergeten pareltjes’ uit de lopende catalogi.

Vandaag hebben we als thema Homedecor. Naast het maken van kaarten en cadeauverpakkingen kun je met de materialen van Stampin’Up! ook leuke homedecor items maken.

Het is dan vandaag wel de 1e dag van de herfst, maar ik heb toch nog een beetje een zomerse inspiratie.
Ik heb de Nederlandse stempelset Pluk de dag (de margrietjes) erbij gepakt. Dit blijft een favoriete set voor mij.

CLINGSTEMPELSET PLUK DE DAG (NEDERLANDS)

Ik heb een borduurring genomen en hierop een cirkel van Basic White kaartkarton geplakt. Deze heb ik met de achtergrondstempel Birch gestempeld. Uiteraard voordat ik deze op de borduurring heb geplakt.

 

 

Vervolgens heb ik een aantal bloemen gestempeld in de kleuren Flirty Flamingo, Calypso Coral, Daffodil Delight en Highland Heather.  Door ze in verschillende groottes te stempelen krijg je een ‘echt’ bloemeffect.
De bloemen heb ik geponst met de bijpassende Daisy ponsen (klein en groot). Met de nodige voorzichtigheid heb ik de bloemblaadjes om een dun potlood gewikkeld zodat je een soort van gerbera’s krijgt.

MADELIEFJESPONSAARDBEI VORMEN-PONS

 

 

 

 

 

 

 

Voor een mooi vol effect van de bloem heb ik de diverse groottes 2x geponst. Het hart van de bloem is 2x geponst met het bloemetje van de Strawberry Builder pons. Deze heb ik voorzichtig tot bijna het midden ingeknipt. Hierover is een rondje geplakt, welke is bestempeld met het hart van de bloemstempel.

 

 

Dan komt het ‘bloemschikken’ aan bod…. je kunt dit natuurlijk geheel naar eigen inzicht doen. Voor de bladeren heb ik diverse soorten groen gebruikt: Granny Apple Green, Old Olive, Garden Green, Soft Seafoam en Shaded Spruce.

 

 

Als laatste de tekst gestempeld en deze met dimensionals bevestigd op de achtergrond. Om het geheel af te maken heb ik om de bovenkant van de borduurring een strik gemaakt van het Petal Pink Organdy Striped lint.

 

 

Kijk ook zeker even bij de andere deelnemers aan deze bloghop. Want immers een bloghop maak je nooit alleen en ik kan je verzekeren dat je genoeg leuke inspiratie krijgt om ook zelf aan de slag te gaan met de pareltjes van Stampin’Up!. Klik op de naam onder die van mij – Margriet Hofsté – en zo kom je bij een ieder langs gehopt. Dank je wel voor je bezoek op mijn blog.Veel plezier en tot de volgende keer!

 

BESTELLEN
Ik verzorg graag je bestelling.
Je kan dit aan mij doorgeven op info@margriethofste.nl
of je kan ook 24/7 in mijn webshop terecht.
(Je betaald hier met PayPal of een <prepaid>creditcard)

 

 

 

3 thoughts on “Stempel Schatten bloghop – september 2021

  1. Heel leuk! Dit blijven geweldige ponsen! Ik vind het kleurgebruik en de Birch-stempel ook een supervinding! Als ik een borduurring kan vinden ga ik hem casen Margriet !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.